Hej! Det är jag som är Frida

Jag är en glad och sprallig bröllopsfotograf och familjefotograf som älskar möten med människor. Jag gillar att fotografera foton med en känsla i bilden och där jag fångar ögonblicket precis så som det är. Kreativa bilder, kvalité både på foton och service samt att göra fotostunden minnesvärd är något jag strävar efter när jag fotograferar.

MER OM MIG

Kreativ och framåt tjej som älskar möten med människor!

Hej där! Det är jag som är Frida

EN KREATIV OCH SPRALLIG TJEJ

Jag är som sagt en kreativ och framåt person som är uppvuxen i en liten småländsk by på landet, numera bor jag i Gnosjö i Småland (7 mil söder om Jönköping och 3 mil från Värnamo)
Älskar att resa och är nyfiken på nya platser men tycker ändå det är väldigt skönt att komma hem när man varit borta. Så ja "hemmakär" får jag säga att jag är.
Vilket kanske inte är konstigt när man har underbar natur precis utanför huset, jag tar gärna en promenad runt sjön på morgonen och det finns inget vackrare än en spegelblank sjö, fåglar som kvittrar och allt runt omkring är så lugnt och stilla. Då blir jag också lugn och får energi.

Som person är jag väldigt lättsam, pratar och skojar om allt mellan himmel och jord! Men jag får även personer runt mig att känna sig lugna har jag fått höra (vilket kanske är en bra egenskap vid fotograferingar.)

Att fotografera har jag älskat sedan barnsben, då min morfar visade mig sina kameror och jag fick själv en vid 8 års ålder. Då var det analoga kameror och rullar som skulle framkallas.
Min mamma var inte lika imponerad av de foton jag tagit, det kunde vara en närbild på något, eller en detaljbild. Men jag tyckte det var jättefina foton!

Fritiden spenderas med mina två barn och min make, och det är mycket utomhus vistelse då sonen kör cross som vi alla blir involverade i, ibland står man flaggvakt eller så sköter man kiosken i föreningen. Hur som helst älskar jag det för man träffar nya människor och bekantskaper.

Men jag måste erkänna vad min svaga sida är och det är att jag har en förkärlek för lakrits och choklad...