Hej! Det är jag som är Frida

Jag är en glad och sprallig bröllopsfotograf och familjefotograf som älskar möten med människor. Jag gillar att fotografera foton med en känsla i bilden och där jag fångar ögonblicket precis så som det är. Kreativa bilder, kvalité både på foton och service samt att göra fotostunden minnesvärd är något jag strävar efter när jag fotograferar.

Yeah!

Är det bröllop på gång och ni letar efter en fotograf?

Är ni ute efter en bröllopsfotograf som går in helhjärtat i uppdraget så är ni mer än välkomna med er bröllopsförfrågan.
Det spelar ingen roll för mig om det är ett litet eller stort bröllop, det viktigaste är att kärleken mellan er finns där och det är det som jag tycker om att fånga på bild, och att faktiskt få vara en del av en sådan viktig dag.
När ni anlitar mig får ni en seriös fotograf som verkligen går "all in" för att leverera bilder från er dag med hög kvalité och som får er att slappna av och bara ha roligt.

När ni anlitar mig till ert bröllop ska ni känna att ni kan höra av er med frågor eller funderingar när som innan eller efter bröllopet. Och något som ni får på köpet när ni anlitar mig är skratt, kul umgänge och något litet dåligt skämt från min sida. Så vill ni ha med en fotograf som bjuder på sig själv ska ni välja mig.

MINA TANKAR OM EN BRÖLLOPSFOTOGRAFERING.

En bröllopsfotografering handlar om att fånga dagen precis som den är, känslorna, glädjen och detaljerna. Inte enbart en stor mängd foton med enbart porträtt på er för då är det nog en annan fotograf än mig ni söker. Jag vill fånga det äkta, att allt faktiskt kanske inte blir helt perfekt då brudnäbben har somnat under klänningen på vigseln, eller att någon är mer koncentrerad på att fånga bästa mobilbilden än att faktiskt vara närvarande med er under vigseln. Ja det är sådant som ni inte uppmärksammar just då men som är riktigt roligt att ha kvar som minnen.

FINA ORD

FRÅN TIDIGARE BRÖLLOPSPAR


Frida tog våra bröllopsbilder på vår stora dag och vi är supernöjda! Hon är professionell, väldigt trevlig och lätt att prata med. Bilderna blev ursnygga också!

-Linnea & Alexander-

FINA ORD

FRÅN TIDIGARE BRÖLLOPSPAR


För oss var det jätteviktigt att få vår stora dag förevigad på bästa sätt.
På ett mycket avslappnat sätt, men samtidigt med en uppfinningsrikedom och noggrannhet, fick Frida oss alla att slappna av och bara vara oss själva. Något som lyser igenom i bilderna. Förutom fantastiska bilder fick vi dessutom trevligt sällskap under hela dagen. Tack Frida!

-Caroline & Christer-

VAD INGÅR I BRÖLLOPSPAKETEN?

Vill ni boka mig?

Va kul! Skicka då iväg er förfrågan!