Tjoho det vankas bröllop!

Av egen erfarenhet vet jag att bröllopet för många faktiskt är en av de viktigaste dagarna i livet. Man vill att det ska bli så bra och vackert och att alla gästerna ska vara nöjda, men det är en oerhört fin dag vare sig man väljer ett stort slottsbröllop eller litet bröllop hemma i trädgården eller om man har gjort en massa pyssel eller goodiebags till gästerna. Det viktigaste tycker jag är att bröllopet blir personligt och att ni kan slappna av och ha roligt under dagen! Men av egen erfarenhet vet jag hur nervös man kan vara och hur snabbt dagen går så det är då som jag kommer in i bilden!

 

Medans ni bubblar av lycka och kärlek och minglar med gästerna smyger jag som fotograf runt och fångar er två under dagen precis som ni är. De bilderna blir sedan Er fantastiska bröllops story med underbara foton som samlas i ett vackert album som ni kommer ha kvar under många år och som kommer att få er att gå tillbaka och minnas dagen då ni sa JA till varandra på nytt!

 

Om ni vill boka in mig som er bröllopsfotograf så bokar vi först in ett möte. Jag bokar inga brudpar utan att först träffats antingen personligen eller via Skype/Facetime. Anledningen till att jag valt att göra så är för att jag vill lära känna er, få chansen att veta allt om just ert bröllop och att båda parter ska vara helt övertygade om att vi är en perfect match!

Jag vill veta vilka ögonblick Ni värderar mest, vilka minnen det är ni önskar dokumentera och hur jag kan hjälpa er att lägga upp dagen och fotograferingen på bästa sätt för att det ska vara möjligt. Att skapa en god relation med mina par är otroligt viktigt för mig. Det gör vi genom ett första möte och ytterligare ett närmare den stora dagen, och vi hörs från och till via mail eller telefon innan den stora dagen. Känner ni igen er ovan och vill ni få er stora dag berättad i foton med dova färger med en äkta känsla och glädje i så är jag övertygad om att vi kommer att vara ett grymt bra team under er bröllopsdag! Jag kommer även att fälla en och annan tår då jag lätt blir rörd av sådana situationer så om ni inte har något emot det så hänger jag mer än gärna med er under dagen bara ni vill ha med mig.

 

Ser fram emot att höra mer från er!

 

Varma hälsningar/

Frida

 

 

För oss var det jätteviktigt att få vår stora dag förevigad på bästa sätt. På ett mycket avslappnat sätt, men samtidigt med en uppfinningsrikedom och noggrannhet, fick Frida oss alla att slappna av och bara vara oss själva. Något som lyser igenom i bilderna. Förutom fantastiska bilder fick vi dessutom trevligt sällskap under hela dagen. Tack Frida!

-Caroline & Christer-

Hur är jag då som bröllopsfotograf?

Det är inte lätt att hitta bröllopsfotograf nuförtiden då det finns många att välja på,, men jag ska försöka fatta mig kort om hur jag är som person och hur jag arbetar under ett bröllop.

 

Till att börja med så vet jag att många inte tycker att det är jätteskoj att stå där framför kameran uppställd och titta in på beställning när jag som fotograf ska fånga fina bilder på er. Men lugn jag arbetar inte på det sättet och jag lovar att ni kommer känna er avslappnade framför kameran. Men givetvis om ni önskar någon klassisk uppställd bild till de äldre släktingarna som ofta vill ha ett sådant foto framkallat i ram hemma så löser vi det.

 

Tycker ni om att skratta? Gillar ni tokigheter? Då tror jag att vi kommer ha en riktigt rolig dag tillsammans!

När ni fotas hos mig kommer ni istället få gapskratta, känna er avslappnade, dricka bubbel och bara va er själva, ja vi ska ha en riktigt mysig da. Ni ska alltså vara er själva på bild och när ni tittar tillbaka på bilderna om 5,10 år ska ni känna igen er och minnas dagen med glädje.

 

Mina priser börjar på 9 000kr men skicka en bokningsförfrågan för att få en offert enligt era önskemål.

 

Vad ingår i alla paket?

Mina bröllospriser baseras helt på den tid jag lägger ner på alla mina fantastiska brudpar och min erfarenhet som är en stor tillgång för er både innan och under er stora dag.

 

I samtliga bröllopspaket ingår allt detta.

 

– Bröllopsboken "Planera ditt dröm bröllop av Johanna Kajson"

– Bokningsmöte hemma hos mig i Gnosjö eller via skype (ca 2 h), samt ett möte strax innan bröllopet för dem som bokar minst 6 månader innan.
– Fri support före, under och efter bröllopet.
– Webbgalleri med de bästa bilderna från bröllopet där ni och era gäster har möjlighet att välja vilka bilder ni vill ha framkallade
– Slideshow (bildspel online) som ni kan dela med nära och kära
– ALLA de bästa bilderna från bröllopsdagen högupplösta och webbanpassade.

– Fotobok i linne med fine art papper

 

Bokningsförfrågan

Så kul att ni är intresserade att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt med ett skräddarsytt paket.