Hej!
Bröllop på gång och ni letar fotograf?

Är ni ute efter en fotograf som går in helhjärtat i uppdraget så är ni mer än välkomna med er bröllopsförfrågan.
Det spelar ingen roll om det är ett litet eller stort bröllop, det viktigaste är att kärleken mellan er finns där och det är det som jag tycker om att fånga på bild, och att faktiskt få vara en del av en sådan viktig dag.
När ni anlitar mig får ni en seriös fotograf som verkligen går "all in" för att leverera bilder från er dag med hög kvalité och som får er att slappna av och bara ha roligt.

När ni anlitar mig ska ni känna att ni kan höra av er med frågor eller funderingar när som innan eller efter bröllopet. Och något som ni får på köpet när ni anlitar mig är skratt, kul umgänge och något litet dåligt skämt från min sida. Så vill ni ha med en fotograf som bjuder på sig själv ska ni välja mig.

MINA TANKAR OM EN BRÖLLOPSFOTOGRAFERING.

En bröllopsfotografering handlar om att fånga dagen precis som den är, känslorna, glädjen och detaljerna. Inte enbart en stor mängd foton med enbart porträtt på er för då är det nog en annan fotograf än mig ni söker. Jag vill fånga det äkta, att allt faktiskt kanske inte blir helt perfekt då brudnäbben har somnat under klänningen på vigseln, eller att någon är mer koncentrerad på att fånga bästa mobilbilden än att faktiskt vara närvarande med er under vigseln. Ja det är sådant som ni inte uppmärksammar just då men som är riktigt roligt att ha kvar som minnen.

FINA ORD

FRÅN TIDIGARE BRÖLLOPSPAR


Frida tog våra bröllopsbilder på vår stora dag och vi är supernöjda! Hon är professionell, väldigt trevlig och lätt att prata med. Bilderna blev ursnygga också!
-Linnea & Alexander-
Vill ni veta om jag är ledig på just ert datum? Skicka då iväg er bokningsförfrågan här så svarar jag (förhoppningsvis JA) inom 24 timmar. Om jag kan just ert datum så bokar vi in en träff med fika och där vi pratar igenom er dag. Jag är väldigt nyfiken på ert bröllop och vill veta allt om era önskemål och om ni har några funderingar.

TAR EMOT BOKNINGAR FÖR 2020 & 2021!
BRÖLLOPSFOTOGRAFERING
PRISER

HALVDAG - 6H
16.900 KR

Här kommer vi ha riktigt skoj ihop i 6 sammanhängande timmar.
Hur ni önskar lägga dessa timmar är upp till er, vill ni ha med mig på förberedelserna? Eller ska jag komma lagom till vigseln och stanna till kvällens fest drar igång?

I paketet ingår:
- Bröllopsmöte - Vi träffas och pratar ihop oss inför den stora dagen antingen hos mig i Gnosjö eller via Skype/FaceTime
-Alla utvalda bilder levereras bearbetade, högupplösta samt webbanpassade.
-Online galleri-med bilderna för att till exempel dela med er av till nära och kära
-Lyxigt album med 40 bilder från dagen.