Bröllopsfotografering hos Frida Lord Photography

Varför ska man gifta sig säger en del, men för vissa är giftermålet något som de har drömt om sedan de var små och en av de viktigaste dagarna i livet. Att få stå där i en fantastiskt vacker brudklänning och säga JA till sin bästa vän inför släkt och vänner.

 

Vissa väljer ett stort slottsbröllop och andra ett lite mindre bröllop hemma i trädgården med bara de närmsta.

Det viktigaste tycker jag är att bröllopet blir personligt och att ni kan slappna av och ha roligt under dagen! Men av egen erfarenhet vet jag hur nervös man kan vara och hur snabbt dagen går och att man faktiskt knappt minns delar av bröllopsdagen, så det är då som jag kommer in i bilden!

 

Som fotograf fångar jag er två under dagen precis så som ni är, det ska ju vara bilder från dagen som berättar just er bröllopsstory.

Sedan samlar jag dem i ett vackert album som ni kommer ha kvar under många år och som kommer att få er att gå tillbaka och minnas dagen då ni sa JA till varandra på nytt!

 

För av egen erfarenhet så vet jag att man knappt minns vigseln då jag var så nervös för att säga fel eller att jag skulle fulgråta hela tiden framme vid altaret. Men nu efteråt så ser jag värdet med att faktiskt haft med en fotograf som fångade allt på bild och som får mig att minnas tillbaka till den dagen.

 

Om ni känner redan nu att "YES vi vill boka in dig Frida" som bröllopsfotograf så bokar vi först in ett möte. Jag bokar nämligen inga brudpar utan att först träffats antingen personligen eller via Skype/FaceTime. Och anledningen till det är för att jag vill lära känna er, få chansen att veta allt om just ert bröllop och att båda parter ska vara helt övertygade om att vi är en perfect match och kommer trivas bra ihop under den stora dagen!

 

Jag kommer fråga er om vilka minnen ni önskar dokumentera och vad det är som ni värderar mest under ert bröllop, för vissa är det själva vigseln de önskar att man fotograferar mer på medans andra värdesätter fantastiska Golden Hour porträtt i solnedgången.

 

Då jag som person är väldigt social och sprallig får jag ofta mina brudpar att slappna av i min närvaro och ha kul. För det viktigaste under er bröllopsdag är att ni njuter och har en fantastiskt GRYM dag tillsammans och att ni kan lita på mig som fotograf till 100% och när jag fotograferar ska det vara foton som förmedlar en KÄNSLA, foton som inger KVALITÉ och jag vill att mina bröllopspaket känns LYXIGA.

 

Känner ni redan nu att ni vill få er stora dag berättad i foton med dova färger med en äkta känsla och glädje i så är jag övertygad om att vi kommer att vara ett grymt bra team under er bröllopsdag! Jag kommer även att fälla en och annan tår då jag lätt blir rörd av sådana situationer så om ni inte har något emot det så hänger jag mer än gärna med er under dagen bara ni vill ha med mig.

 

Ser fram emot att höra mer från er!

 

Varma hälsningar/

Frida

 

 

För oss var det jätteviktigt att få vår stora dag förevigad på bästa sätt. På ett mycket avslappnat sätt, men samtidigt med en uppfinningsrikedom och noggrannhet, fick Frida oss alla att slappna av och bara vara oss själva. Något som lyser igenom i bilderna. Förutom fantastiska bilder fick vi dessutom trevligt sällskap under hela dagen. Tack Frida!

-Caroline & Christer-

Hur är jag då som bröllopsfotograf?

Det är inte lätt att hitta bröllopsfotograf nuförtiden då det finns otroligt många att välja på, men jag ska försöka fatta mig kort om hur jag är som person och hur jag arbetar under ett bröllop.

 

Till att börja med så vet jag att många inte tycker att det är jätteskoj att stå där framför kameran uppställd och titta in på beställning när jag som fotograf ska fånga fina bilder på er. Men lugn jag arbetar inte på det sättet och jag lovar att ni kommer känna er avslappnade framför kameran. Men givetvis om ni önskar någon klassisk uppställd bild till de äldre släktingarna som ofta vill ha ett sådant foto framkallat i ram hemma så löser vi det.

 

Tycker ni om att skratta? Gillar ni tokigheter? Då tror jag att vi kommer ha en riktigt rolig dag tillsammans!

När ni fotas hos mig kommer ni istället få gapskratta, känna er avslappnade, dricka bubbel och bara va er själva, ja vi ska ha en riktigt mysig da. Ni ska alltså vara er själva på bild och när ni tittar tillbaka på bilderna om 5,10 år ska ni känna igen er och minnas dagen med glädje.

 

Mina priser börjar på 9 000kr men skicka en bokningsförfrågan för att få en offert enligt era önskemål.

 

Vad ingår i alla paket?

Bröllospriserna jag har baseras helt på tiden som jag lägger ner på alla mina fantastiska brudpar både före en fotografering och efter samt valet av produkter som ingår i bröllopspaketet.

 

I samtliga av mina bröllopspaket ingår allt detta:

 

– Bröllopsboken "Planera ditt dröm bröllop av Johanna Kajson"

– Bokningsmöte hemma hos mig i Gnosjö eller via Skype (ca 2 h), samt ett möte precis innan bröllopet för dem som bokar minst 6 månader innan.
– Fri support före, under och efter bröllopet.
– Webbgalleri med de bästa bilderna från bröllopet där ni och era gäster har möjlighet att välja vilka bilder ni vill ha framkallade
– Slideshow (bildspel online) som ni kan dela med nära och kära
– ALLA de bästa bilderna från bröllopsdagen högupplösta och webbanpassade.

– Fotobok i linne med fine art papper

 

Bokningsförfrågan

Så kul att ni är intresserade att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt med ett skräddarsytt paket.