Barnfotograf & Familjefotograf i Gnosjö

Personligen är jag inte så mycket för uppställda barnbilder eller för att säga åt barnen att le på beställning. Foton behöver inte bestå av leenden rakt in i kameran. Nä, mitt sätt är mer att genom lek och bus få barnen att genuint ha en roligt stund full av bus, skratt, tokigheter och spring i benen! De ska ha en rolig stund och tycka det är roligt att bli fotograferade.
De bästa bilderna på barn är enligt mig när man fångar deras naturlighet och personlighet. Att anpassa alla fotograferingar efter varje enskild individ gör detta möjligt, att fånga dem precis så som de är. Okonstlat, avslappnat och äkta.

Tiden när barnen är små går så fort, hur vill du minnas den om 10 år? 20 år? Något som jag brukar pusha för under mina barnfotograferingar är att vi även ska ta bilder med er föräldrar, med syskon och på hela familjen tillsammans. Inte bara för er skull, utan för era barns skull. Bilder där det verkligen syns hur mycket ni som familj älskar varandra! Det är nämligen de bilder som jag själv har upptäckt betyder allra mest för mig. Bilderna på mig och min lillebror när vi var små, när vi lekte ute i trädgården, eller när vi satt med vår anka Poppe i knät (som uppväxt på landet så hade man olika husdjur). Bilderna som jag har på min morfar som fick mig att älska fotograferingen och där jag har minnen från diabilder och analoga kameror. Tänk att en bild har konsten att få oss att minnas så mycket från så längesen?

Låt mig fånga just er familjs kärlek!


  • Super duktig och proffsig fotograf med många roliga idéer. Frida bjuder på sig själv och fotograferingen blir väldigt rolig och lättsam, detta är ett plus om man själv inte är så bekväm framför kameran. Hon anpassar fotograferingen efter dina önskemål och bilderna blir fantastiska.
    Emma Holmgren

En investering för livet

Hur går det till?

Inomhus/utomhus, ni väljer!
Ni fotograferas i 45-60 minuter på en valfri plats, där hela familjen får vara med att kramas och busa framför kameran.
Ca 1 vecka efter fotograferingstillfället får ni se era bilder i ett privat webbgalleri online där ni väljer vilket bildpaket ni önskar. Eller om ni önskar beställa fotoalbum, framkallningar.

Vad kostar det?

Vid bokning skickas en faktura på 1000:- som bekräftar erat datum. Efter fotograferingstillfället vid eran bildvisning väljer ni önskat bildpaket.
Det är först där och då ni väljer mellan: lilla, mellan eller det stora bildpaketet. Vid er beställning skickas sedan er slutfaktura och bilder levereras därefter.

 
FAMILJEFOTOGRAFERING/BARNFOTOGRAFERING


1 000 kr
(Bilder köps separat)
Detta ingår:

– Konsultering med tips och info via mail eller telefon
– 1h fotografering, utomhus, i min hemmastudio eller hemma hos er
– Noggrant utvalda fotoplatser
– Kostnadsfri ombokning vid sjukdom/dåligt väder
– Personlig urvalsgalleri online där ni i lugn och ro kan välja ut vilka bilder ni vill ha. Ni köper bara så många som ni själva fastnar för.

Välj antal bilder utifrån prislistan nedan:För dig som bara vill ha några enstaka bilder.

– 5 st högupplösta digitala bilder
– Leverans via webgalleri, fritt att dela med familj och vänner

1 499 kr

För dig som känner att fem bilder från er mysiga fotografering känns lite väl snålt, det är ju omöjligt att bestämma sig för så få nu när vi äntligen bokat fotografering och det blev så många fina bilder!  Ni får dessutom rabatt på framkallningar!

– 10 st högupplösta digitala bilder
– Leverans via webgalleri, fritt att dela med familj och vänner
BONUS! 10% rabatt på framkallningar

2 699 kr

För dig som helt enkelt inte kan välja. Jag vet, det kan vara väldigt svårt när man får se så många underbara bilder på de allra finaste människorna man vet! Och varför snåla? Ni kan dra ner på något annat någon månad. I detta paket får ni alla bilderna!

– Alla digitala bilder i urvalsgalleriet högupplösta (ca 30-40st)
– Leverans via webgalleri, fritt att dela med familj och vänner
BONUS! Valfri gratis förstoring på halvmatt/satin fotopapper 20x30cm (värde 399kr)
BONUS! 15% rabatt på framkallningar

5 990 kr 

Hur bokar man en fotografering?

Ni skickar en BOKNINGSFÖRFRÅGAN till mig.

 

 

 


PRODUKTER & TILLVAL

Jag är stolt över att kunna erbjuda hela ledet från fotografering, bildhantering till färdig produkt. För mig är det fysiska produkter som gör hela upplevelsen med mig fulländad. Det finns så mycket värde i att tillsammans med barnen bläddra i ett album med härliga bilder på hela familjen, eller vackra inramade förstoringar för er att pryda på väggen där hemma.

För hur ofta tar du faktiskt och framkallar foton själv som du tagit?

Vill ni skapa en fotovägg där hemma?  Jag erbjuder printar utav högsta kvalitet, printade på Fine Art papper, som framhäver färgerna på absolut bästa sätt och ger en matt känsla i bilden. Printarna gulnar inte med åren som många andra framkallade bilder, dessa printar har en beständighet upp till 70 år.