Lev i nuet och ha kul!

Att man lever bara en gång sägs det ju och det stämmer, men man kan faktiskt bevara en del av en person och det är just det jag gör som fotograf, jag bevarar minnet av dig, av din familj och hur omgivningen såg ut just då. Tänk att kunna visa dessa bilder om 10, 20 ja till och med om 40 år för dina närmaste. För visst är det något alldeles speciellt att sitta och bläddra i ett album och kolla hur t.ex ens föräldrar såg ut när de var unga?

 

Jag älskar att fotografera barn och familjer och jag tror att anledningen är att man inte kan styra barn utan det ska vara lite på deras villkor och att man får busa och skratta och ha en fantastiskt rolig stund ihop där vi bevarar minnen på bild.

 

 

Hur går en fotografering till?

 

BOKNING

 

Antingen via formuläret här på sidan, eller så mailar ni till mig på hello@fridalordphotography.se och självklart är ni välkomna att ringa mig också så ska vi hitta en lämplig tidpunkt för fotograferingen. Och vi diskuterar även vad för slags foton ni önskar.

 

FOTOGRAFERING

 

Det tar ca 1h och den sker antingen utomhus på önskad plats eller hemma hos er. Under fotograferingen ska ni ha kul och bara vara er själva. Och vill ni kan ni boka in mig på en Lifestyle fotografering då jag fotar er i hemmet precis som ni är med barnen busandes hemma, eller att dem hjälper till med matlagningen och ni har en aktivitet ihop samtidigt som jag fotograferar er.

 

BILDVISNING

 

Efter fotograferingen börjar mitt urval av bilder och redigering av bilderna, sedan läggs dessa in i ett onlinegalleri där ni har möjlighet att välja vilka favoritbilder ni har och vi går igenom vad ni önskar ha för produkter, om det är fotoalbum eller framkallningar.

 

FOTOAVGIFT DÄR DET INGÅR:

 

* Planering av er fotografering

* Fotografering ca 1h

* Urval och redigeringstid

990 kr

(Digitala bildfiler, förstoringar & foto album beställs till separat)