Grattis till det kommande bröllopet!

Bröllopet är en av de viktigaste dagarna i livet, det vet jag av egen erfarenhet. Man vill att det ska bli så bra och vackert och det är en oerhört vacker dag vare sig man väljer ett stort eller litet bröllop. Huvudsaken är att bröllopet blir personligt och då det är ni som är huvudpersoner under dagen så ska det bli precis så som ni vill.

Något som jag själv är glad över från mitt bröllop är alla vackra foton och det är något man kan gå tillbaka till och minnas dagen på nytt.

 

Det är där jag kommer in, en bröllopsfotograf som är med er under dagen och fångar fantastiska minnen på bild medan ni bubblar av lycka och kärlek och ska få dela resten av livet med er bästa vän. De foton jag tar gör att ni kan minnas tillbaka till den dagen och återuppleva den igen, om 10 år och ännu längre. Oavsett var i detta avlånga land Ni bestämt er för att gifta er så tar jag mig lätt till er.

 

Om ni vill boka in mig som er bröllopsfotograf så bokar vi först in ett möte. Jag bokar inga brudpar utan att först träffats antingen personligen eller via Skype/Facetime. Anledningen till att jag valt att göra så är för att jag vill lära känna er, få chansen att veta allt om just ert bröllop och att båda parter ska vara helt övertygade om att vi är en perfect match!

Jag vill veta vilka ögonblick Ni värderar mest, vilka minnen det är ni önskar dokumentera och hur jag kan hjälpa er att lägga upp dagen och fotograferingen på bästa sätt för att det ska vara möjligt. Att skapa en god relation med mina par är otroligt viktigt för mig. Det gör vi genom ett första möte och ytterligare ett närmare den stora dagen, och vi hörs från och till via mail eller telefon innan den stora dagen. Känner ni igen er ovan och vill ni få er stora dag berättad i foton med dova färger med en äkta känsla och glädje i så är jag övertygad om att vi kommer att vara ett grymt bra team under er bröllopsdag!

 

Ser fram emot att höra mer från er!

 

 

 

Är jag bröllopsfotografen för er?

Jag vet att det kan vara en djungel när man är ute och letar efter bröllopsfotograf, men jag ska försöka fatta mig kort om hur jag är som person och hur jag arbetar under ett bröllop.

 

Till att börja med så vet jag att många inte tycker att det är jätteskoj att stå där framför kameran uppställd och titta in på beställning när jag som fotograf ska fånga fina bilder på er. Men lugn jag arbetar inte på det sättet och jag lovar att ni kommer känna er avslappnade framför kameran.

Gillar ni att skratta? Gillar ni tokigheter? Då tror jag att vi kommer ha en riktigt rolig dag tillsammans!

När ni fotas hos mig kommer ni istället få gapskratta, känna er avslappnade, dricka bubbel och ha en riktigt mysig stund ihop. Ni ska alltså vara er själva på bild och när ni tittar tillbaka på bilderna om 5,10 år ska ni känna igen er och minnas dagen med glädje.

 

Mina priser börjar på 11 000kr men skicka en bokningsförfrågan för att få en offert enligt era önskemål.

 

 

Vad ingår i alla paket?

I samtliga bröllopspaket ingår allt detta. Mina bröllospriser baseras helt på den tid jag lägger ner på alla mina fantastiska brudpar och min erfarenhet som är en stor tillgång för er både innan och under er stora dag.

– Bröllopsboken "Planera ditt dröm bröllop av Johanna Kajson"

– Bokningsmöte hemma hos mig i Gnosjö eller via skype (ca 2 h), samt ett möte strax innan bröllopet för dem som bokar minst 6 månader innan.
– Fri support före, under och efter bröllopet.
– Webbgalleri med de bästa bilderna från bröllopet där ni och era gäster har möjlighet att välja vilka bilder ni vill ha framkallade
– Slideshow (bildspel online) som ni kan dela med nära och kära
– ALLA de bästa bilderna från bröllopsdagen högupplösta och webbanpassade.

– Fotobok i linne med fine art papper

 

Bokningsförfrågan

Så kul att ni är intresserade att boka mig! Fyll i formuläret nedan så återkommer jag till er så snart som möjligt med ett skräddarsytt paket.